Tesettür Forum


Gönderen Konu: Ünlü Şef Martin Gregori'den İsmek Öğretmenlerine Dondurma Yapım Semineri  (Okunma sayısı 60 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

  • ÜST YÖNETİCİ
  • İleti: 676
Geçtiğimiz yıllarda fırıncılık ve pastacılık okulunu açarak Türkiye'de bir ilke imza atan İSMEK burada eğitim veren öğretmenlerin daha donanımlı olmaları için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İtalyan Şef Martin Gregori tarafından gerçekleştirilen seminerde dondurma yapımının teknikleri anlatıldı. 2 Gün süren seminerde Gregori 30 yıllık tecrübesini öğretmenlerimizle paylaştı.



Profesyoneller için düzenlenen ve kariyerini dondurma üzerine kurmuş veya kuracak şefler yetiştirilmesi hedeflenen Gelato Semineri’nde; ekipmanların doğru kullanılması, mutfak kullanımı ve hijyen konusunda sektörle ilgili detaylı bilgi aktarımı gerçekleştirildi. Kariyer hedeflerini belirlemiş dondurma şef adaylarına ve dondurma ile ilgili işyeri açmak isteyen girişimcilere akademik eğitimin verildiği seminer ile İSMEK öğretmenleri, pastacılık alanında kullanabilecekleri dondurma ile ilgili çok önemli bir eğitim almış oldu.


İSMEK fırıncılık ve pastacılık okulu ile ilgili daha fazla bilgi, eğitimi verilen dallar yanı sıra kurslara katılmak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayınız.
http://www.ismekkurs.com/ismek-firincilik-ve-pastacilik-okulu